Belmondo Basic 18x1000x1000mm

Basic är en boxmatta som passar till sk liggytor eller lösdrifter. Ytor med lugnare belastning. Den minimerar halkrisken för hästen, skrapsår på knän och haser minskar samtidigt som den skonar hovar och leder. Den isolerar och är vattentät. Du får en tystare stallmiljö, mindre ströåtgång och en hälsosammare stallmiljö. För skor med stift eller broddar.

Pris 749 kr.

 

Belmondo Classic 18x1000x1000mm

Classic är en boxmatta som passar till sk liggytor eller lösdrifter. 2mm ytskikt av nytt rågummi. Den minimerar halkrisken för hästen, skrapsår på knän och haser minskar samtidigt som den skonar hovar och leder. Den isolerar och är vattentät. Du får en tystare stallmiljö, mindre ströåtgång och en hälsosammare stallmiljö. Klarar högre belastning och skor med brodd och stift pga ytskiktet.

Pris 889 kr.

 

Belmondo Paddock 24x1000x1000mm

Paddock används med fördel till rast- och sjukhagar, spolspiltor, seminutrymmen tex. Har ytterligare förbättrat halkskydd med en rombmönstrad yta, vattentät och frostsäker. En lite tjockare matta som har en lämplig mjukhet för senor, leder och hovar. UV- och ozonbeständig och har ett 2mm ytskikt av nytt rågummi som gör att den tål skor med broddar och stift bättre.

Pris 1099 kr.

 

Belmondo Rodeo Väggmatta 11x1300x3500mm

Rodeo är en väggmatta som tagits fram för att skydda hästen och väggen. Den är stötdämpande och lätt att skära till efter behov. Utsidan har ett stående plankmönster.

Pris 2395 kr.

Belmondo Trend 28x1000x1000mm

Trend är en boxmatta som passar till sk liggytor eller lösdrifter. Ytor med lugnare belastning. Den minimerar halkrisken för hästen, skrapsår på knän och haser minskar samtidigt som den skonar hovar och leder. Den isolerar och är vattentät. Du får en tystare stallmiljö, mindre ströåtgång och en hälsosammare stallmiljö. Klarar högre belastning och skor med brodd och stift pga ytskiktet. Mattan är tjockare och har en högre liggkomfort. 2 mm ytskikt av nytt rågummi.

Pris 1099 kr.

 

Belmondo Walkpro 16x1000x1000mm

Walkpro är en gångmatta som passar till gångar, uppställningsplatser och spolspiltor. 2mm ytskikt av nytt rågummi. Den minimerar halkrisken för hästen, skonar hästens hovar och leder. Den isolerar och är vattentät. Bidrar till en tystare stallmiljö. Tål högre belastning och skor med stift eller broddar. (OBS Isklampar i hovarna gör att alla golv blir hala).

Pris 749 kr.

 

Belmondo Walkway 11x1000x1000mm

Walkway är en gångmatta som passar till gångar och uppställningsplatser. Tunnare matta för att passa under dörrar. Används även i släp. Den minimerar halkrisken för hästen, skonar hästens hovar och leder. Den isolerar och är vattentät. Bidrar till en tystare stallmiljö. För skor med stift eller broddar. (OBS Isklampar i hovarna gör att alla golv blir hala).

Pris 749 kr.

 

Belmondo Gully Paddock 24x400x400mm

Gummimatta av typen Paddock anpassad till fyrkantiga avloppsbrunnar. Alla sidorna är raka, dvs inget pussel.

Pris 749 kr.

 

Belmondo Drain gutter Paddock 24x1000x167 mm

Gummimatta av typen Paddock anpassad till avlånga avloppsbrunnar. Pussel längs tre sidor, den fjärde sidan är rak.

Pris 649 kr.